Att vara sig själv trogen

Vem är man egentligen och hur ofta och hur många vågar egentligen vara sig själva och sanna mot sig själva?

Det är något man kan fundera på.....

Jag gör det ibland :P

Jo anledningen till att jag tar upp detta är att jag, som nog de som läser min blogg vet att jag gjort, finns på en dejtingsida som kallas hp (glada pannkakan).

Jag mailade lite med en kille ett tag, och en gång frågade jag honom om han hade någon teori till varför jag inte fick så många napp.

Hans tips eller svar var att killar kanske blev skrämda av att jag hade en bild på mig själv hållande i en krokodilunge samt att jag hade gjort GMUn och hade bilder på mig i militärkläder.

Jag tänkte, ja folk får väl tycka vad de vill, men det kändes konstigt att det skulle vara det, men visst, så kunde det ju vara...

Då kan man ju undra vilka bilder en tjej ska lägga ut för att få "många" napp då, ska man lägga ut bilder på sig själv där man är sexig, har korta kjolar och visar lite :P Eller?

Jag har lagt ut bilder där jag visar vem jag är, jag vill vara ärlig och visa vem jag ör, att folk ska se MIG inte någon jag låtsas vara. För har jag såna bilder, då vet jag ju inte vilka killar som är seriösa, och då är det ju bara utseende som gäller o inte personlighet.

Ja, jag är kanske en lite annorlunda tjej, som trivs bättre tillsammans med killar än med tjejer, känner mig ofta som mer kille än tjej, och har sådana intressen.

Jag är ingen tjej med noll koll, som bangar på utmaningar, som inte vågar lite, som tycker krokodiler, ormar och ödlor och spindlar är hur coola som helst.

Jag är teknisk och gillar att bygga och fixa med grejer, gillar att fixa med datorer mer än vanligt användande.

Och jag älskar att träna o vara ute i skogen, fotografera och förkovra mig.

Jag vill visa vem jag är, och om nu killar känner att de inte kan vara med en stark tjej så är det väl deras problem.

Jag vet iallafall att det finns killar som tycker om tjejer som mig. Av erfarenhet.

Och jag vet också att de flesta vill ha en tjej de kan snacka med och som har egna idéer. Föra en diskussion med ordentligt.

Jag har för fan hittat den jag är och den jag trivs att vara, och då tänker jag inte förminska mig själv till att låtsas vara en blåst bimbo (som han tydligen tyckte jag skulle visa upp mig som). Men varför ta råd från en kille man knappt känner? Kan man ju undra.

Och sen så får man våga lite där ute i djungeln, även om man har bilder på sig själv i olika situationer så tycker jag att många killar inte vågar ta kontakt. Det känns som många bara glider runt, och säger sig vara seriösa men ändå inte vågar....

Jaja, nu är det iaf slut med dejtingsajter för min del, har träffat killar och börjat chatta med folk, lärt känna folk, men nu är det livet som gäller. Tror jag har förändrats så mycket så att nätdejting inte är min grej längre. vill träffas o ha kontakt o inte bara höras via internet hela tiden. Har också tröttnat på killarna på nätet....

It's time for me to truly shine =)

Och jag har bestämt mig för att vara för mig själv ett tag, vara singel och göra saker som jag tycker är kul, inte göra något bara för att andra vill det. Utan jag ska vilja göra det också. Utvidga mina begränsningar. LEVA och må bra. Vara mig själv, var akul, trevlig och spontan och ta varje dag som den kommer. Visa världen vem jag är och att jag trivs med att vara mig själv.

Vara sann mot mig själv, och få ha min frihet... Måste ju säga att det är skönt6 o få göra precis det man vill och känner för så här på helgerna....

Men ibland så saknar man ju någon att mysa med i soffan och som kramar en, ha lite mys och känna en killkropp nära en ;)

Men det kommer ju komma det med till slut, får visa lite tålamod och leva här och nu under tiden. Vara glad för att man trivs och ändå har lärt känna trevligt och fint folk, att man har minnen från tidigare och har fått erfarenheter, så man vet vad man vill och vad man är kapabel till, vad man klarar av och vad man aldrig vill vara med om igen....

Love is on the horizon for you. Stop looking so hard, and love will fall in your lap - a really good device =)

Man lär så länge man lever

Allt händer av en orsak

Och jag är bara glad!!!!

söndag 19 februari 2012 21:01
1 Fan

Inga kommentarer Att vara sig själv trogenDin kommentar :

(valfritt)

(valfritt)

error

Observera att stötande, rasistiska eller liknande kommentarer inte är tillåtna på den här sidan.Om någon lämnar in ett klagomål på det du skrivit använder vi din internetadress (107.20.30.170) som identifiering.     


Du måste vara ansluten för att skriva ett meddelande till ajamdurenle

Du måste vara ansluten för att lägga till ajamdurenle till dina vänner

 
Skapa en blogg